Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

Неделина не се дели от усмивката си, от принципите си, от отговорностите си

Неди е трудна за описване в няколко думи. Тя е от онези многопластови човеци, които крият най-чудните си тайни някъде между думите, някъде между дъвките, които постоянно сменя, някъде между усмивките, някъде там в сърцето си.

Даваме ви малко жокери какво значи всичко това:

  1. Не ѝ ходете на гости, тъй като едва ли ще можете да станете от масата, а ако успеете, ще се тътрите едва-едва, облизвайки пръстите си с надежда за още малко.
  2. Тя е приятна, лесна и интересна за общуване, но никога, ама никога не я карайте да ви разказва виц! На всяка сричка тя ще прави виртуозна смях пауза, в която ще ѝ текат сълзи, после ще идва на себе си точно до следващата сричка, когато отново ще прихва в смях и така докато лицето ѝ пламне вече повече от притеснение, че изглежда нелепо, а вие загубите надежда, че някога ще чуете края.
  3. Никога не ѝ искайте помощ, ако не желаете да я получите. Поискате ли, няма да се избавите от нея, а понякога ще ви застигне, без дори да сте обелили и дума.
  4. Не се съмнявайте, че ако трябва ще стигне и до папата – тя не се страхува да пита, ще чете, ще рови, няма да остави незавършена задача, защото любопитството е едно от най-силните ѝ качества (или недостатък).
  5. Неделина не се дели от усмивката си, от принципите си, от отговорностите си.

А какво я доведе при нас – след дълго лутане поредното предизвикателство да открива я намери, дори и в името на Xplora. 🙂

Умението и желанието да организира, да бъде част от динамичния процес на създаване на нещо креативно и красиво беше това, за което си мечтаеше дълго. И така тя стана новият ни член в Project Management екипа.

Всъщност вземете „човек“, прибавете „доброта“, разбъркайте и добавете „надеждност“, малко “суета”, накрая сложете щипка „чувство за хумор“ за прекрасен аромат и ще получите Неди!