Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

Празнуваме 24 месеца с 24-ти superHUMAN в екипа си!

Това е Деян. Роден e на 24-ти март и започна стаж при нас през юли, пак на 24-ти! Много 24-ки! Питаме го: “СлучаЕност ли е това!???”, а той: “Не мисля! Но все пак гледам да не съм суеверен, защото „носело нещастие“ — продължава шеговито.

Учил е „Комуникации и ПР“ в Софийски университет, а след това записва магистратура „Дипломация и МО“ в НБУ. Има няколкогодишен опит в телевизията, а преди няколко месеца се „самозапалва“ по дигиталния маркетинг и решава да се развива в тази област.

Спомня си, че когато пристига на ул. „Бенковски“ 6, бива посрещнат от „хвърковата чета“ усмихнати и надъхaни хора (да, за нас говори), които наливат още „масло в огъня“… „Много масло!“ – добавя. За себе си казва, че е любознателен от малък. Опитва се постоянно да учи нови неща и да се развива – „в режим на перманентна BETA версия съм“ – както сам се изразява. Смята, че младите хора могат да се развиват успешно и в България, която предлага все повече възможности. Обича документално кино и снукър. Казва, че може да готви „по-добре от баба ви“. Май малко се „изхвърля“, ама скоро ще проверим дали това е така и ще докладваме!