Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

Усмивката, от която се нуждаем

Коя е Моника?

Тя е 20-годишно момиче от столицата на айляка Пловдив, живеещо в София. В момента учи първа година Стопанско управление в Софийски университет. Вярва в съдбата и животът й доказва, че всичко се случва с причина. Тя обича различните и интересни събития. Именно на такова се запознава и с един от създателите на Xplora. Вероятно притежава качества, които тя самата все още не е признала изцяло, но те биват забелязани и оценени от него.

И така, след няколко седмици тя стартира със своето приключение в Xplora. Моника знае колко е важно доброто представяне, но притеснението не винаги е неин най-добър приятел. Затова често може да я видиш смутена или дори леко объркана. Но когато я опознаеш, вече виждаш човек, готов да се включи във всяко приключение и винаги насреща за създаване на щури спомени.

Моника е човек, влюбен в екипната работа. Сигурна е, че всеки един от нас може да се развива и затова често трябва да излиза от комфортната си зона. Вярва в народната поговорка “Сговорна дружина, планина повдига”, а за да бъде задружен един екип е необходим и добър екипен дух, който най-лесно се гради на забавен team building. Ще ви издадем и една тайна: Xplora ще стане редовен посетител на китните улички в цветния квартал Капана в Пловдив.

Та за финал – Мони е усмивката, от която се нуждаем по пътя към успеха.