Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

Тайната на щастливия суперчовек

Новата загадъчна дизайнерска персона в нашия офис е Нани и дори без да предполага от 14-годишна иска да стане графичен дизайнер. Казваме „без да предполага”, защото въпреки че през всичките години в училище се занимава с рисуване, Photoshop и прави графично оформление на всяко домашно и всяка презентация, тя разбира за професията графичен дизайнер чак в 12-ти клас. Продължава да развива таланта си в НБУ. Изглежда ѝ като съдба, защото по природа е по-хаотична и ѝ се случва да забравя фурната включена, но го отдава на творческата си натура.

Един ден Нани решава да си пусне CV-то (в което беше забравила една буква от името си) за обява за стаж и за неин късмет я викат на едно от първите интервюта в живота ѝ. Там среща двама супердизайнери – Дари и Вили (част от нашия загадъчен дизайн екип), а след като я одобряват за стажа и се запознава с останалите суперчовеци ни сподели следното:

„Не мога от неутралната позиция на разказвач да ви опиша какво е чувството да си част от този екип. Още на първия ден от стажа ми, когато бях най-притеснена, всички ме посрещнаха топло и с усмивка. А най-якото от всичко е позитивната емоция, която винаги витае в офиса и те зарежда (това е нашата тайна да не си тръгваме уморени от работа ;)).

О, забравих да спомена и че винаги някой в офиса има рожден ден и непрекъснато ядем торта! :))).”