Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

Мястото на щастието

Според древно поверие, всеки път, когато вменяваш щастие, по един кичур от косата ти се накъдря и видимо се подмладяваш. Новото ни попълнение в екипа се казва Мария и всъщност е на 2948 години, но никой не й дава повече от 28.

Животът й започва в гр. Плевен, където завършва музикалното училище със специалност контрабас. След което, следвайки мотото „по-добре късно, отколкото никога“, записва Маркетинг в МТМ Колеж (по-известен като Датския). Започва работа в рекламна агенция, в която се занимава с Facebook и Adwords кампании.

Ето какво тя сподели с нас.
“От момента, в който видях, че Xplora си търсят Facebook специалист, не можех да мисля за нищо друго. След много вълнение и нетърпение денят е 20.03 – Международен ден на щастието и мой първи работен ден.
Щастието е в простите неща – спокоен сън, парче шоколад, белгийска бира, любимата ти песен… Но, ако щастието беше място, то това място щеше да е офисът на Xplora.
Офис, пълен с усмихнати, положителни хора, от някакъв странен вид Homo sapiens, които дори сутрин са щастливи… Happy Sapiens!
Екип, който с нестихващ ентусиазъм, много смях и добро настроение бълва свежи идеи за своите клиенти.
Пожелавам ни да пазим този дух и да продължаваме да се развиваме, давайки стойност на хората, които ни се доверяват.”