Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

Славея е следващият superHUMAN в Social екипа

Славея е новото попълнение в Social екипа на Xplora. Опитва се винаги да гледа от добрата страна на нещата, да оценява малките моменти и вярва, че цял живот ще си остане едно малко дете по душа.

Занимава се с фотография (по хоби), журналистика (по образование) и social media (по професия). Държи на естетиката, красивите снимки, вълнуващите пътувания, четенето на хубави книги и хармонията в семейството. Вярва, че най-голямото богатство в живота са хората у дома, спокойствието в душата и по-ведрия поглед над нещата.

Съвсем отскоро е омъжена и това е един от най-щастливите периоди в живота ѝ. И точно в реда на нещата след едно хубаво нещо, следва друго – и ето, че се озовава сред веселия и усмихнат екип на Xplora. Надява се тук да научи интересни нови неща, да даде от себе си това, което е научила досега и да пасне чудесно в щурия и усмихнат Social екип, който доста усърдно се опитва да я накара да се чувства като у дома си.

Мечтата ѝ е един ден да живее на някое китно, спокойно местенце с гледка към езеро, цветя на верандата и всяка сутрин да пие кафето си с книга в ръка. Когато това се случи, обещава да покани целия екип на гости. Обещано!