Уебстраници и лендинг страници

За редица бизнеси сайтът е ключов маркетинг актив. Защо? Защото потребителите там се семосегментират - какви са, от какво биха извлекли стойност, на каква фаза в отношенията си са с компанията или бранда. Освен това могат да предприемат и ключова за компанията интеракция, която да ги превърне в идентифицирани потребители за последваща имейл комуникация, запитвания, продажби. Не на последно място, сайтът е собствен актив на компанията или бранда и това дава уникална маркетинг информация, каквата е много трудно да се получи от друг канал. Често даже лице в лице потребителите не споделят и не дават всички сигнали, които биха дали на един добре планиран и развит сайт. А срещите лице в лице се случват доста по-трудно за повечето бизнеси, отколкото насочването или привличането на трафик към сайта на компанията.

Когато маркетинг целите са ясно дефинирани, а компанията има много развит сайт или пък няма никакъв сайт, често създаването на лендинг страница е оптималната стъпка за постигане на конкретните маркетинг цели.

Какви сайтове и лендинг страници създавате?

Екипът ни има впечатляващ опит в планирането, създаването, развитието и анализирането на интернет страници. Ето основните видове сайтове и лендинг страници, които създаваме:

 

  • Корпоративни сайтове тип онлайн визитка
  • Онлайн магазини (до 100 / 200 продукта)
  • Кампанийни сайтове за представяне на нов продукт или услуга
  • Сайтове за промоционални активности (национални / локални консуматорски промоции) и за въвеждане на промокодове
  • Лендинг страници за подаване на заявки или кандидатури
  • Сайтове, които целят да помогнат за провеждане на конкретна маркетингова кампания

Колко добри сте в създаването на сайтове?

Имаме награди за сайтове в конкурса “Сайт на годината”. 🙂 Гордеем се, че Жоро Малчев, управляващ съдружник в Xplora, е и ключов двигател за детайлно описаните маркетинг критерии за “Сайт на годината”. Тези критерии каскадират, т.е. започват от бизнес целта на сайта, и завършват с това, че 100% таргет потребители оставят много ясни сигнали, че компанията е постигнала целите си.

Екипът ни е участвал в създаването на десетки сайтове от различни видове. Ето някои от сайтовете, за които се гордеем, че сме участвали в създаването: