Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

DIGITAL И ЛИЧНО С НАШИТЕ SUPERHUMAN СТАЖАНТИ – КАТИ

 1. Разкажи ни малко за себе си?

  Казвам се Катерина или накратко – Кат, Кате, Катюша. Завършила съм Португалска филология в Софийския университет. Обичам да бъда на път и да откривам нови неща за себе си и света около мен. Вярвам в истинското приятелство и се старая да бъда честен човек.

 2. Защо избра да се занимаваш с маркетинг?

  Маркетингът е динамична и всеобхватна сфера, която изисква много качества и умения, които да бъдат развивани ежедневно за постигане на добри резултати. Това ме предизвика да събера моите си парченца от неща, които мога да правя. Обединих ги и намерих своето местенце тук.

 3. С какво те спечели Xplora?

  С чудни лица и цветни характери, всеки от които насреща да ти подаде ръка. Още от самото начало усетих, че с тези хора мога да бъда себе си, защото са откровени, стиковани и единни. Видях голям професионализъм във всичко, което правят до най-малкия детайл. Това е и основното качество, което вярвам, че ни помага да разгърнем целия си потенциал. Xplora е aгенция, доказала се на пазара с най-разнообразни и креативни проекти, което е страхотен старт за развитие.

 4. Как премина стажът?

  Като миг. Беше голямо предизвикателство, въртележка от новости. Имах своите моменти на увереност и съмнения. Разбира се, съмненията бързо отшумяваха, защото във всяка ситуация имах силната подкрепа и присъствие на моя ментор Дени и екипа ми, които са истински вълшебници в това да ти вдъхват вяра и кураж, че си струва и можеш. И всъщност ден след ден виждаш как ставаш все по-добър и не е страшно.

 5. Кое ти беше най-интересно?

  Всичко от раждането на една идея до момента, в който тя се реализира. И нещо важно – обратната връзка. Разговорите с екипа, в които анализирахме и разнищвахме кое, как и защо. Вкупом целият този процес, който се случва в Creative екипа, е много вдъхновяващ и смислен.

 6. Най-трудните ти моменти – кои бяха?

  Определено обемът от работа и времето, в което трябва да се събереш, за да бъде изпълнени задачите в срок. Но с ментор като Дени тези неща се случват постепенно и са добре обмислени. Накрая дори искаш и още.

 7. Какво те вдъхнови най-много през този период?

  Хората, разбира се. Те стоят в основата на всичко.

 8. Сподели ни нещо, което винаги ще запомниш от нас.

  Че когато сме заедно и работим в екип няма невъзможни неща. С пълна сила важи и максимата: work hard and party harder.

 9. Как се чувстваш сега като официална част от екипа?

  Щастливо ми е!