Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

Digital и лично с нашите superHUMAN стажанти – Бого

  1. Разкажи ни малко за себе си? 

Казвам се Богомил и съм на 25 години и аз съм от столицата, само че не тази тук, ами другата, дето е на морето, викат ѝ още Варна. Какво обичам ли? Ами да видим – това с пътуването е ясно, всички обичаме да го правим, може би нещото, на което държа, е да посещавам малко известните и непознати кътчета на света – т.е с удоволствие бих пропуснал Айфеловата кула за някой непознат район в затънтена провинция, дето само местните могат да ви кажат как ѝ се произнася името. Отделно от това спортувам, харесвам добрия кулинарен експириънс и разбира се, никога не отказвам добра компания.

  1. Защо избра да се занимаваш с маркетинг?

Аз съм завършил право и работих в адвокатска кантора, но това не ми носеше нужното удовлетворение. Така в хода на следването си започнах да пробвам различни начинания и форми на самоизява, докато не открих нещото, което ми доставяше удоволствие, мотивираше ме да уча все повече и да ставам все по-добър в него – дигиталния маркетинг. Фокусът ми е върху числата, анализите и постоянната оптимизация на процесите. Възможността за непрестанно подобрение и надграждане е нещото, което най-силно ме увлича в тази работа и ме кара да търся още и още.

  1. С какво те спечели Xplora?

Отношение, визия и непрестанен стремеж към усъвършенстване – ако Xplora беше човек, според мен това щяха да бъдат 3-те му отличителни черти. Винаги съм държал да има смисъл в това, което правя, и да си комуникирам с хора, които търсят и намират отговор на въпроса “Защо?”. Xplora е място, където такива хора са в изобилие, и е истинско удоволствие да можеш да работиш в екип, който винаги те подкрепя и с който можете да разбивате ледовете по пътя напред. Смятам, че това е едно от най-добрите места у нас, където човек може да работи и да се развива в тази сфера.

  1. Как премина стажът?

Изпълнен с наистина много научени неща, нови запознанства и разбира се, много забавни моменти, ама наистина, не го казвам просто ей така. Най-големият плюс на този стаж е, че всяка минута е посветена на това да те подготви и да ти помогне да навлезеш в детайлите. Аз имах страхотен ментор – Катето, която ме насочваше през целия стаж, винаги беше на разположение, когато имах нужда от помощ. Още от ден първи се включваш активно в процеса на работа и всички те уважават за това, с което можеш да допринесеш, въпреки липсата ти на опит.

  1. Кое ти беше най-интересно?

Най-интересно за мен беше и продължава да бъде начинът на структуриране на работния процес в агенцията. Това, с което се занимаваме тук, е сложно (може би учудващо за някои хора :D) и изисква изключителна организация и синхрон между различните екипи, за да може да създадем нещо наистина качествено и донякъде ненадминато по нашите географски ширини като продукт, що се отнася до дигиталната сфера на маркетинга. Начинът, по който над 40 души, всеки със своите различни мнения и способности, успяват да действат като едно, е голямо постижение според мен и продължава да ме впечатлява всеки един ден.

  1. Най-трудните ти моменти – кои бяха?

Нямаше такива, честно казано. Това го дължа на готините хора, с които работя и голямата помощ, която получих и получавам от всеки. Не на последно място, разбира се, забавлението и позитивизмът, които са част от ежедневието тук.

  1. Какво те вдъхнови най-много през този период?

Това, че всички те уважават. Имаш пълна свобода да изразяваш идеите си и още по-важно – дава ти се шанс да ги реализираш. Мисля, че това е най-голямото предимство на Xplora и нещото, което не спира да я движи напред.

  1. Сподели ни нещо, което винаги ще запомниш от нас.

Вече го казах, но ще си позволя да се повторя само този път – хората, отношението и визията.

  1. Как се чувстваш сега като официална част от екипа? 

Страхотно!