Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

Digital и лично с нашите superHUMAN стажанти – Иво

  1. Разкажи ни малко за себе си?

Казвам се Иво, на 21 години от София. В момента съм трета година бакалавър със специалност „Маркетинг и продажби“ във ВУЗФ. Обичам футбола, новите предизвикателства, да се уча от готини хора и да се забавлявам. 🙂

  1. Защо избра да се занимаваш с маркетинг?

Още от малък изпитвам страст към дигиталния маркетинг, дори на 14 години се опитах да си направя онлайн магазин и да го промотирам във Facebook. Обичам да виждам позитивните резултати от някоя кампания – влече ме отвътре.

  1. С какво те спечели Xplora?

Освен че Xplora е една от най-големите агенции за дигитален маркетинг (а за мен и най-добрата), това, с което ме спечели, е, че екипът е много задружен и позитивен – като едно истинско семейство.

  1. Как премина стажът?

Стажът беше супер, буквално всеки ден научавах нови неща. Материалът бе доста, но екипът беше много позитивен, помагаше ми и отговаряше на всички мои въпроси.

  1. Кое ти беше най-интересно?

Най-интересно ми беше подготовката на нови кампании – писането на самите реклами, таргетирането, ключовите думи и т.н.

  1. Най-трудните ти моменти – кои бяха?

Най-трудно ми беше, когато започнах да уча как се работи с Data Studio. Постоянно имах някакъв проблем и трябваше да викам ментора ми (Дидо) през 5 минути да ми помага. За щастие, след няколко дни вече започнах да свиквам.

  1. Какво те вдъхнови най-много през този период?

Най-много ме вдъхнови това, че всички от екипа обичат работата си и вършат всичко много старателно.

  1. Сподели ни нещо, което винаги ще запомниш от нас.

Нещото, което винаги ще запомня, е отношението. Харесва ми, че екипът е много сплотен и винаги има на кого да разчиташ за помощ.

  1. Как се чувстваш сега като официална част от екипа?

Чувствам се много добре. Продължавам да научавам нови неща почти всеки ден и да се развивам в областта на дигиталния маркетинг.