Employer branding

Xplora Feb 1200ь628 03
Employer branding

Employer Branding за привличане на поколението ‘Z’

Поколението ‘Z’ превзема работните среди с всички сили и според изследвания от ManpowerGroup до 2030 г. 30% от работещите в световен мащаб ще са от това поколение. Бизнесите по света също започват да се ориентират към привличането на кадри от новата генерация, която е изпълнена с нови и свежи идеи.

Прочети още

Xplora feb 1200x628 2 1
Employer branding

Първи стъпки в изграждането на Employee Value Proposition комуникация

Искаш да инвестираш в изграждането на ефективна Employee Value Proposition комуникация? Първата стъпка е в дефинирането на стойностното предложение. Начините и подходите са различни, но в основата си добрата Employee Value Proposition комуникация трябва да отговаря на въпроса: “Защо хората искат да работят за нас?”.

Прочети още

Xplora Feb Banner 1 2
Employer branding

12 приложими съвета как да изградиш успешно EVP стратегия [част 2]

В първата част на статията разгледахме по-голямата част от стъпките, свързани с планиране на твоята EVP стратегия. Ако не си я видял, те съветваме да я прочетеш, за да видиш кои са началните стъпки, които е хубаво всеки бизнес да планира, за да изгради успешно своята стратегия.

Прочети още

Xplora Feb Banner 1
Employer branding

12 приложими съвета как да изградиш успешно EVP стратегия [част 1]

Всеки, който се занимава с привличане на таланти, е запознат с това колко важно е изграждането на правилната за бизнеса стратегия за работодателска марка (Employer Branding Strategy). Създаването на ефективен подход обаче не е толкова лесна задача, тъй като трябва да бъдат взети предвид множество фактори и тънкости спрямо типа бизнес.

Прочети още

Xplora Dec blopost 01
Employer branding

Топ 10 практики за това как да привлечеш желаните служители чрез EVP

През последната година се забелязва значителен ръст на компании, които искат да обновят и разширят своите стойностни предложения за служители (EVP). В тази статия споделяме с теб каква е причината това да се случи и ще те запознаем с тенденциите в EVP сферата през 2022 г.

Прочети още