Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

Музикант, артист, а вече и Project Manager – това е Дени 🤘

Днес ще ви запознаем с Дени – усмихнатият и талантлив човек, който има широки интереси в областта на музиката и изкуството, но професионалния си път тя доверява на маркетинга.

Дени е артистична натура, която вече умело съчетава своите таланти и организационни умения в Project Manager екипа на Xplora.

Тя е изключително амбициозна и за нея е важно човек да се стреми към максимума в сферата, в която е избрал да се развива, както и да не спира се труди. Държи на това да бъде себе си и вярва, че човек е уникален със своите слабости, но и силни качества. Стреми се да носи стойност на хората около себе си, като цени изключително много искреността, любезността и качествените професионални и лични взаимоотношения с хората. Това, в което вярва, е, че хората могат да забравят какво си казал или направил, но няма да забравят как си ги накарал да се чувстват. Мечтите, съчетани с желанието да научава нови неща, заемат основна част от ежедневието ѝ.

В света на рекламата се впуска още в гимназията, където учи “Рекламна графика”, като продължава професионалния си път в Нов Български Университет със специалност “Реклама”. Като комуникативен човек, който обича да споделя ежедневието си с хората, тя вярва, че най-важно за развитието на един човек е средата, в която расте и се учи, както и професионалистите, от които черпи опит. В лицето на Xplora тя открива приятел и отлично място, където да се развива и да научава нещо ново всеки ден.

ПП: „Бъди себе си. Всички останали са вече заети.“