Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

Соня на два морски града през няколко планини

Представяме ви Соня – новото попълнение в Social Performance екипа на Xplora. Тя носи в себе си свежо настроение и усещане за лек морски бриз (недостатъчен, да ти развали прическата, но пък напълно достатъчен, да ти оправи деня) също като родния си град Бургас. Обича да е близо до морето, затова и живее във Варна. 

Въпреки че завършва специалност “Компютърни системи и технологии” в техническия университет, предпочита цифрите да ги открива в резултатите на успешните си рекламни кампании, а не в програмния код. 

Често я описват като синоним на добротата и нежността. Обича да се смее и винаги търси доброто и позитивното навсякъде около себе си. В комуникацията си с хората е открита, искрена и добронамерена, но истинско удоволствие изпитва при контакт с животните. В себе си е събрала любов, щастие, самокритичност, топлина, борбеност, скромност и щипка (добре де, шепа) чувство за хумор.

Презарежда се с енергия от красивите гледки, разкриващи се пред очите й от всеки покорен планински връх. Точно това я води и в Xplora – желанието й за изкачване на върхове и в професионален план, нарамила раница пълна с ентусиазъм, мотивация, страст, целеустременост и мноого хъс.