Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

Лори, която вярва, че рекламата и изкуството вървят ръка за ръка

Лора или Лори, както я наричаме всички в Xplora е новото ни слънчево попълнение в PM екипа. Любовта ѝ към разказването на истории, бизнеса и творчеството, намират перфектния кроспойнт в дигиталния маркетинг.

Лори вярва, че рекламата и изкуството вървят ръка за ръка, само когато идеите работят добре за клиента и потребителите. Всичко, с което се захване държи да има ясен смисъл и проследими резултати. Опитът ѝ в образователния и социален мениджмънт поставят на пиедестал стратегическото планиране и създаването на процеси, които да мотивират хора и проекти да реализират пълния си потенциал.

Тя е в екипа ни от два месеца и вече успя да се справи успешно с много от първите си проекти, благодарение на вдъхновението, с което работи екипа в Xplora. Като дете на тази романтична среда, запитана да ни разкаже какво точно работи един PM в рекламна среда, Лори самоиронично дефинира позицията си така: “Вземете Чандлър от “Приятели”, който никога не успя да обясни на останалите какво работи.”

Въпреки, че Лора е последният човек, който ще тръгне да си придава важност, ролята на ПМ е възлова и изисква непрекъснато присъствие в ценната връзка между клиента и екипа на агенцията.

През свободното си време можете да намерите Лора в ролята ѝ на доброволец, който създава нови светове за деца от домове.