Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

За Веси, която не искаше да има скучна работа… и попадна в Xplora! 🙂

Днес ви запознаваме с Веси – последното попълнение в Content екипа на Xplora. Тя е първото изцяло remote човече в компанията. Макар и да живее в Пловдив, Веси избира да работи за Xplora – най-накрая намира мястото, където чувства, че пасва… дори и отдалеч.

На пръв поглед, Веси е един неориентиран интроверт (с внушителния ръст от цели 155 сантиметра), който има своя чар, и разбира се, съпътстващата доза social anxiety.

Казва, че досега, все е бъркала посоката си на развитие. Твърди, че е прекарала твърде много време да учи икономика и да се опитва да проумее тайната на аналитичните науки. Днес тя осъзнава колко много обича да чете, да пише, да създава съдържание и да гледа на живота през своята креативна призма.

В личното си време (което тя цени твърде много) обича разходките – независимо дали са в квартала или някъде из южна Италия… когато пък я ‘’хванат лудите’’, както тя се изразява, се успокоява с една 30-минутна HIIT тренировка.
Не на последно място, Веси е луда по котките. Най-големият парадокс в живота й е, че е алергична към тях – открила го е по трудния начин…

Към днешна дата, Веси е един щастлив интроверт, който е спокоен, че е открил своето местенце и който няма търпение да разкрие креативния си потенциал на света…