Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

Момчето, което открива златната среда между маркетинга и баскетбола или известен още като Алекс

Днес ще те запознаем с Александър – част от Social Media Performance екипа на Xplora. Той се определя като решителен и отговорен човек, който обича предизвикателствата и му харесва да бъде трудно. Обича спорта, планините, да чете, животните и най-вече приятелите и семейството.

Проявява интерес към маркетинга още в училище и записва специалност Маркетинг в Университета по национално и световно стопанство. В трети курс решава да направи и първата крачка към професионалното си развитие и кандидатства като стажант в Xplora.

Старае се винаги да открива позитивната страна на всяка ситуация и се учи да открива възможности дори и в най-трудните моменти. “Има ли желание, има и начин” е любимото му мото.

Знае, че няма безгрешни хора, но въпреки това се старае да бъде най-добрата версия на себе си. Винаги е насреща, ако някой се нуждае от съдействие. Определя се като човек на честността и не харесва хората, които лъжат, прикриват грешки и се опитват да мамят.

Свободното си време обича да прекарва изкачвайки някой връх. Излиза с приятели, на  разходка в парка или просто да гледат мач от NBA. Когато не е сред приятели, обича да прекарва времето си карайки колело или разхождайки се насаме с мислите си или слушайки подкаст.