Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

Момичето, което вярва, че големите цели се постигат с общи усилия. Или с други думи – Теди

Теодора е любопитен млад човек, който има интереси и занимания  в областта на изкуството. За Теди е важно лично да създава красота около себе си. Вярва, че изкуството е онази магия, която ни прови повече човеци. Съзнателно насочва   своите интереси към изобразителното изкуство. Изучава го, упражнява се и се дипломира от Националното училище за изящни изкуства като живописец.

Още като студентка в ТУ подготвя няколкото изложби, които представя пред широка аудитория. Често посещава училището, в което самата тя е учила, и предлага на малките ученици забавни часове по изобразително изкуство. Заедно с учениците рисуват с графични таблети и се докосват до тайните на графичния дизайн. Децата получават възможност да създават изкуство, но и връщат към Теди изключителен емоционален заряд на непринудено удивление, любопитство и чиста детска радост.

Теди иска да се развива в областта на дизайна, по-конкретно графичния. Иска да учи, да се усъвършенства, за да може да създава. Тя е избрала своето място за развитие и реализация  – Xplora.

За нея от особена важност е и чистотата в човешкото общуване. Нуждае се от хора, с които да споделя преживяванията си. Близки, с които да се чувства спокойна и сигурна. Приятели, които да имат нужда от нея и на които да може да разчита. Колеги, с които да твори и да създава нещата, които още не са й хрумнали. Теодора вярва, че много хора с малки лични промени могат да направят чудеса. Убедена е, че само заедно, с взаимни усилия, хората ще успеят да постигнат целите си.

 „ Бъди промяната, ако искаш да я видиш… „