Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

Денис – superHUMAN мисията на Xplora отговаря изцяло на моята същност

Днес ще ви запознаем с Денис – част от Content Marketing & Creative екипа на Xplora. Той се определя като комуникативен, мотивиран, целеустремен и позитивен човек. За себе си казва, че е съчетание от динамика, интуиция, отговорност, подреденост, но в същото време е изпълнен и с творчески хаос.

Завършил е Журналистика и Актьорско изкуство в Нов български университет. От над 10 години се интересува от психология и в момента е магистрант по Позитивна психология в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“. През годините е участвал в театрални представления и е бил част от екипите на водещи национални медии в страната както като журналист, така и като PR. Решава, че иска да се фокусира върху създаването на стратегии и има нужда от промяна. Така един ден избира да кандидатства за работна позиция в Xplora, където открива своето ново superHUMAN работно място. Позитивното отношение, добрата комуникация, професионализмът и мисията на агенцията го карат да приеме, да се отдаде на 100% на това свое ново призвание и да се вдъхнови от него.

Денис като човек на психологията е наясно, че не съществува само бяло или черно, когато става дума за работа. Това е една от причините да е готов да създаде уникални шедьоври от смесването на цветовете и засилването на контраста им, докато обмисля нови идеи за рекламни текстове, постинг планове и различен тип маркетингови приключения.

Усмивката му не слиза от лицето и е готов да помогне на всеки, който има нужда от подкрепа. Отговорен и амбициозен – той умее да завладява със своя хъс и характер всичко и всеки около себе си. Съдейства, подкрепя и изслушва своите колеги по различни въпроси. В напрегнати ситуации реагира спокойно, като успява да намери решение дори на най-сложните и заплетени казуси. Използва наученото до момента при създаването на стратегии и винаги е готов да окаже едно рамо за подкрепа.

През свободното си време обича да пътува, да се среща с приятели, да се запознава с нови хора, да посещава нови места и да изследва малките, но значителни неща от живота. Не спира да си поставя нови цели и да бъде жаден за трупане на нови знания.

Социалните мрежи са част от него и често споделя със своите приятели и последователи мотивиращи мисли, емоции от ежедневието или стратегии за следващ ход. Обича както шумните места, така и да се слива с природата, като намира време за медитация и релаксация по време на своите пътувания.

Приключенският му дух е част от него и затова успява да заразява много хора със своята амбиция, енергия и позитивизъм. Част е от Xplora, защото агенцията отговаря на неговата същност и е място, където вижда свои съмишленици, приятели и не на последно място – superHUMAN колеги.