Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

Смело напред към нестандартните идеи

Анелия е човек с опит в сферата на дигиталния маркетинг, била е начело на няколко екипа, а днес е част от Xplora, за което видимо е доста щастлива (с такъв готин екип, как да не е…).

Споделя, че от мнооого време следи развитието ни и се е възхищавала на бързия ни прогрес, за който и тя вече допринася с множество идеи за реализация. Страстта към маркетинга пламва още в университета, а към днешна дата не си представя да се занимава с нещо друго.

Харесва ѝ да учи хората на оптимизъм, да показва розовата страна на всяка ситуация и да извлича поуките от нея. Експресно взима решения, които за неин късмет в повечето случаи водят до най-добрите резултати. Както на работното място, така и в живота, обича да поема рискове, а думата „провал“ не съществува, нарича го „опит“.

Ани е изключително амбициозна и комуникативна, а постави ли си цел – няма сила, която да я спре. Намерила е симбиозата в отношенията с хората и с лекота превръща познатите в приятели. Тя е от онзи тип хора, който ще предпочете околните да се чувстват добре, независимо дали това ще засегне собствения ѝ комфорт.

Обожава екстремните спортове, шофирането и …шоколада. Последното вероятно отговаря на въпроса защо винаги е толкова хиперактивна 🙂