Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

Десислава, момичето, което върви по пътя на мечтите с дървена показалка.

Когато си непримирим в търсенето на мечтаната работа и съдбата реши да ти се усмихне… Или иначе казано Деси.

Деси, желязната лейди на хвърчащите мечти и щурите идеи, е новото попълнение в Content & Creative екипа на Xplora. Музата ѝ за писане идва най-често от красивите думи в стара книга, студени коктейли и спиращи дъха гледки. Деската е тежка артилерия на острия език и градивната критика, царица на иронията и винаги в търсене на нови предизвикателства. Някои я наричат страховита, но след като я опознаят разбират, че it’s just her face.

Как откри Xplora? След няколко сбъднати мечти, няколко не толкова успешни експеримента и непримиримостта в търсенето на мечтаното място, съдбата ѝ се усмихна. Завършила Дигитален маркетинг и работила в сферата на корпоративните събития, Деси разбира важността на комуникацията и нуждата от познаването и разбирането на потребителските нужди. Тя вярва, че всяка идея може да е успешна, стига да е поднесена по правилния начин и насочена към точните потребители.

Новото ни попълнение е detail freak, изпълнен с вдъхновение и немска точност, и няма търпение да ти покаже своята креативност.