През пролетта на не така далечната 2016 година Яна дойде на интервю за стаж при нас, а ние си я харесахме. Дори толкова си я харесахме, че сега – почти година по-късно, сме горди да я представим като най-новия ни superHUMAN! А междувременно, къде се дяна Яна, ще попитате вие?

Предстои да разберете само след рекламите! Мислите, че се шегуваме? Съвсем не! Представяме ви няколко от най-яките работещи концепции, които ни убедиха да й пазим място при нас цели 7 месеца:

1

П.С. Дори и Марти остана завладяна!

Яна е толкова силно мотивирана да учи вълнуващи и нови неща всеки ден, че когато дойде при нас, вече беше кандидатствала за студентски обмен в Холандия. Ние не се изненадахме, че я приеха и с пожелание за попътен вятър я изпратихме към тази така ветровита страна.

И така, с нейната любима премяна и пожелание да не се страхува от таз промяна, изпратихме си наш’та Яна.

Сега сме отново заедно и готови да покоряваме нови хоризонти! Освен с креативността си, Яна може да ти бъде сериозен конкурент и по екстремните планински пътеки, яхнала своя 26“ алуминиев кон. Миналата година тя покори „Витоша 100“ за по-малко от 10 часа. Тази година, разбира се, не пропусна да се запише заедно с нас и на Legion Run!

Из дивата, зелена поляна, Яна отново ще бъде видяна!

Сама се определя като „запалено Xplorа-рче“, защото освен, че е живяла в 4 държави на цели 3 континента, няма търпение да обиколи Земята от край до край, а защо не и Марс!

Няма как да бъде спряна!