Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

Когато мечтите се сбъдват и слънцето на твоята улица спи

Представяме ви новото усмихнато (и много гръмогласно) попълнение в Content & Creative екипа ни – Ивето.

Определя се като мечтателка, crazy cat lady и good food lover. Ако не брънчва или пие коктейли в някое от софийските заведения, обикаля по света и у нас. За пътешествията и перипетиите си пише в свой собствен блог. Обича да чете криминални романи и да гледа страшни филми, като може да измисли сценарий за филм на ужасите за всяка ежедневна ситуация.

Интересът ѝ към дигиталния маркетинг се заражда още в студентските години, когато решава от турист (завършила е бакалавър „Туризъм“) да стане digital човек. Казва, че това е било най-якото решение, което някога е вземала. Дълго време съзнателно (и несъзнателно) е бягала от дигиталния маркетинг, докато в един момент не решава, че вече е готова. Ивето ни сподели, че е мечтала да стане част от нашия екип от 3 години, но все не е събирала смелост и увереност, че е #superHUMAN. Вече решена да ни се „продаде с едно CV“, както самата тя казва, случайно вижда, че имаме отворена позиция за content екипа ни и веднага кандидатства. Вярва, че всяко нещо се случва с причина и е била сигурна, че ще се харесаме взаимно.

Слабост, и първата ѝ digital любов, до ден днешен си остава Instagram. Следващата мечта в списъка ѝ е един ден да води курс за него и да предаде магията на любимата си платформа и на останалите. Освен всичко тя е и master на Instagram giveaway-ите. Ако си харесате някоя игра, просто ѝ я препратете – шансът да ви я спечели клони към 100%.

Явно Ивето си е късметлийка, но това, че попадна при нас, не се дължи само на късмет. След първия си работен ден при нас тя сподели, че досега не се е чувствала толкова приета на ново място от първите часове и е сигурна, че е попаднала на правилното място.