Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

Да приветстваме новото ни попълнение в екипа на google performance – Иво

Днес ви запознаваме с Иво – нашето ново попълнение към Google Performance екипа. Той е на 21 години и в момента е трета година студент, изучаващ специалност “Маркетинг и продажби”. Обича футбола, новите предизвикателства, да се учи от готини хора и да се забавлява. Споделя, че много усилено гони целите си и прави всичко възможно да ги постигне, независимо от предизвикателствата.

Разказва ни, че от малък има страст към дигиталния маркетинг. Още на 14 години се опитва да си направи онлайн магазин и да го промотира във Фейсбук. Въпреки че това начинание не е успешно, той продължава да чете, да посещава курсове и да се развива в областта на дигиталния маркетинг. Впоследствие установява, че най-много му допадат рекламите в Google.

След две години студентство решава да започне истинска работа, най-вече заради кризата с COVID, която налага онлайн обучение. Работа, която да е интересна, вълнуваща, иновативна и най-важното – която да върши с удоволствие. Така открива Xplora и започва стаж. По време на стажа остава очарован от това колко е сплотен екипът и колко бързо му помага да развие знанията си.

През свободното си време обича да бъде с приятелите си, да се разхожда сред природата, да играе футбол, а през зимата – да кара ски. Споделя, че Xplora е неговото място и няма търпение да става все по-добър и да се развива в сферата на дигиталния маркетинг.