Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

Запознайте се с Рали – новото слънчево попълнение в Content & Creative екипа ни

Рали е новото попълнение в Content & Creative екипа ни. Израснала е в родопското село Баните и точно заради това най-добре се чувства, когато е сред природата. Обича планините, морето, изгревите и залезите, дългите разходки и да си организира “бягства от града” през уикендите. За любимите си дестинации разказва в своя блог.

Старае се винаги да открива позитивната страна на всяка ситуация и се учи да открива възможности дори и в най-трудните моменти. Ако я видите без усмивка на лицето, нещата са сериозни. Или просто още не си е изпила кафето. 

Най-любими са ѝ сутрините, които започват с йога, следобедите с книга и вечерите в компанията на приятели и хубаво вино. 

Определя се като човек на думите, а писането е най-голямата ѝ страст още от дете, когато пише първите си стихотворения. Завършила е журналистика, а любовта ѝ към Instagram и желанието да знае повече я пращат в необятния свят на дигиталния маркетинг. 

Когато хобито ѝ се превръща в работа, вече е сигурна – ако обичаш и вярваш в нещата, които правиш, нищо не може да те спре. Мечтае да бъде добър пример и вдъхновение за другите и вярва, че е Xplora е мястото, където ще успее да сбъдне тази мечта.