Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

Вики, с която затвърждаваме дружбата със съседни държави

Новото попълнение в дизайн екипа ни се казва Виолета и идва от Сърбия. Половината от живота си прекарва там – живее в Белград известни години, след което се мести в Скопие. След още няколко години идва в София, където балканското ѝ пътешествие спира засега. От всеки град носи по нещо в и със себе си и навсякъде оставя прекрасни приятели, към които се връща постоянно.

Посрещаме я с голяма усмивка, а тя ни отвръща с още по-голяма. Завладяна от магнетичния оптимизъм, идва в Xplora, за да сподели своите суперсили, но и за да придобие нови такива. Вярва, че от всеки ден, от всяка ситуация и от всеки човек може да научи нещо ново.

Опитът ѝ се дължи на много години работа на различни места и на различни позиции – от асистент на преподавател в университета и организатор на дизайн изложби, през рекламата и работата по хубави едиториали до дигиталната сфера. Всичко това сега се обединява в широкия ѝ поглед върху дизайна.
През последните години повечето ѝ проекти са за американския пазар, но немалко идват и от нашия район. Някои от клиентите са Smithsonian Institution, Radcliffe Jewelers, AHCA (American Health Care Association), EastBanc, Elevation Burger, Bulgaria Air, CCB Bank, Armeec, HomeMax, MCar, HitMax, Directorate of Culture and Arts Skopje, Macedonian Composers Association (SOKOM) и много други.
Предстои да ни научи на правилното ударение в произношението на думата “пльескавица” и обещава да ни заведе на тиймбилдинг в Сърбия.