Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

Да приветстваме новото ни попълнение в екипа на Google Performance – Маргарита.

Маргарита носи не само име на цвете, но и ухание на доброта и позитивизъм. Усмихната и лъчезарна, тя винаги e готова да помогне. Сподели ни, че е завършила бакалавър „Международни икономически отношенията“, но още по време на  втората година е знаела, че ще се занимава с маркетинг. Неслучайно  след това завършва „Дигитален маркетинг“ като магистърска степен. Винаги е мечтала да намери своето място и си e представяла да работи в сплотен и позитивен екип. Започна своя стаж в Xplora с уверена крачка, че най-после е намерила своя път.  А и своето място. 

Маги създава впечатление на тихо и кротко момиче, но всъщност е с буен и инатлив темперамент. Обича да става рано, когато градът още спи. Наслаждава се на сутрешното си кафе в компанията на тишината и поредния, уникален сам по себе си, изгрев. Предпочита да планира деня си предварително – ще я познаете по малкото тефтерче, което винаги носи със себе си. Не харесва непредсказуеми ситуации, затова се стреми винаги да е подготвена. Има план Б, ако се налага и В. 

Дива по природа, планината я привлича със своите красиви гледки. Не случайно се озовава и в Аляска, именно заради мечтата си да види и северното сияние Аурора. Запленена от него, тя твърди, че не може да бъде описано с думи, то просто трябва да се изживее. Обича да пътува и вече е избрала следващата си мечтана дестинация – Фарьорските острови. Ако имаш по необичайни предложения, разбира се, тя винаги ще е готова за нови приключения.

Вярва в съдбата и знае, че не е случайност това, че днес е част от екипа на Xplora.