Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

Соня на четири града и няколко закачки

Представяме ти Сонче, която съвсем наскоро се присъедини към нашия Content & Creative екип като част от стажантската ни програма. Тя е от онези хора, които оставят ярко първо впечатление и които другите често описват като “странни” на пръв поглед, защото просто не откриват друга подходяща дума. Съвсем скоро обаче човек бива заразен от подхода ѝ към останалите, оптимистичната нагласа и заразното хихикане, и докато се е усетил – вече му е трудно да я забрави.

За себе си споделя, че е горда с хилядите километри, пропътувани с чужд транспорт, остроумието и склонността си да се поставя в обувките на другите. Вярва, че мотивацията човек сам си я създава и че животът е особено красив, когато се живее край морските вълни.

Не я е страх от тъмно или насекоми, но пък я е страх да живее без слънце. Точно затова не ѝ е никакъв проблем да пропътува маршрута София – Пловдив – Асеновград – Варна веднъж на две седмици, когато в столицата се заоблачи. Прави го и в името на срещите с любимите хора, горските пътечки и солта в къдриците.

В природата ѝ е да търси път към другите и да уважава техните различия, което ѝ помага да обикне света точно такъв, какъвто е – шарен и непредсказуем, но пък истински вълнуващ! Именно затова записва “Културология” преди четири години, където бързо разбира, че срещата с хората не се случва в дебелите книги, които някой някога е написал за тях, а в средата, която обитават и днес. Точно затова намира пресечна точка между антропологията и дигиталния маркетинг в Xplora, където може да изследва човешкото поведение, така че да бъде полезна със съдържанието, което създава.