Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

Момчето с трудното за запомняне име или накратко – Сисо

Днес ви представяме новото ни попълнение в Social Media екипа. Той беше упорит – продължи да опитва след първоначалния отказ и успя да заслужи своето място сред нас.  

Той не вярва в късмета и предначертания успех. Смята, че това, което не става с работа, става с много работа и още повече усърдие. Затова не се отказва в преследването на мечтите си. Като човек, занимавал се със спорт, обича да печели, но умее и да губи. Не се страхува от провала, защото именно той го учи на много повече. 

Влага много креативност и любов във всичко, което прави. Най-верните му помощници са мотивацията и желанието за самоусъвършенстване, а благодарение на чувството си за хумор и самоирония умее да гледа отвисоко на нещата и да си припомня, че все пак не всичко е на всяка цена. 

Споделя, че извън работа обича да ходи на театър, на кино, да бъде сред природата и да прекарва време с приятели под дебела сянка с биричка в ръка, а ако някой има и хамак – “Това е тоопА”. Най-любимото му място е Синеморец, където се чувства истински свободен и безгрижен.

Обича да бъде в компанията на можещи и вдъхновяващи хора, от които да учи, но и с които да се забавлява. Ето защо вярва, че е намерил правилното място за себе си в семейството на Xplora, и няма търпение за всички предизвикателства, които го очакват