Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

Когато е време за ново начало, съдбата си знае работата – или как Ивана стана част от Xplora

Ivana Social Performance team

Днес ще ви запознаем с Ивана – последното попълнение на Social Media Performance екипа на Xplora. Тя се определя като плахо човече, което намери ли си мястото, показва истинската си същност и се открива напълно. Тя е съчетание от приключенски дух, взимане на импулсивни решения и желание за нови и нови неща. 

В света на маркетинга се впуска още във втори курс в Нов български университет, където основно изучава реклама. Това лято решава, че е време да започне нова страница от живота си и кандидатства за стажантската ни програма. Казва, че от пръв поглед е усетила, че Xplora е нейното място. 

Знае, че няма безгрешни хора, но всячески се опитва да е такъв човек. Винаги е насреща, ако някой се нуждае от съдействие и никога няма да откаже една бърза тераса за глътка свеж въздух. Опитва се да запазва самообладание в напрегнати ситуации и да размишлява трезво. Има решение за почти всичко и тайната ѝ супер сила е да измисля уникални подаръци за рождени дни.

Свободното си време обича да прекарва с любимите си хора. Излиза с приятели за по чаша кафе или разходка в парка, а със семейството си прекарва най-спокойните уикенди на село. Обича да е сред природата и да открива нови непознати дестинации.

Вярва в съдбата и знае, че нищо не е случайно. Според нея точно съдбата е тази, която я среща с Xplora и това се случва, когато има най-голяма нужда от ново начало в живота си. Надява се, че в Xplora ще преоткрие нови и нови страни в себе си и в приятелската атмосфера на екипа ще постигне големи успехи.