Без значение дали говорим за работа, социален живот, изкуство или спорт, Васи е от хората, които винаги търсят баланса. Тя твърди, че по този начин успява да запази креативността си, тъй като често ѝ се налага да търси нестандартни решения на ежедневните проблеми. Това я отвежда и към контент маркетинга, който описва като „златната среда между математиката и изкуство“.

Приятелите ѝ разказват, че преди половин година Васи им съобщава, че ще се учи да седи на ръце. Първоначално го приемат с недоверие и дори с лека насмешка. Малко по- късно обаче, когато през ден започват да чуват от нея думите „отивам на фитнес“, решават да я попитат защо. Тя на шега (или не) им отговаря, че докато е с главата надолу се концентрира по-лесно.

Пред нас Васи споделя, че по време на по-голямата част от онлайн лекциите си по дигитален маркетинг действително е била с главата надолу. „Оказа се, че фитнесът може да бъде синоним на библиотека.“- смее се тя. „Всъщност точно докато се борих с гравитацията попаднах на подкаста на Xplorа. Спомням си, че в един момент звукоизолиращите слушалки, новият епизод на „Xplore Marketing“ и йога матът бяха дефиницията ми за ZEN. Беше прекрасна зима.“

Днес, 34 епизода по-късно, Васи не само може да седи на ръце, но е и част от Content & Creative екипа на Хplora.
Васи споделя и нейната любима книга – „Zen and the Art of Motorcycle Maintenance: An Inquiry into Values“