Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

За препятствията на пистата и в живота и за новото начало – или иначе казано, запознайте се с Вики 🍀

Представяме ти Вики – новото слънчево попълнение в Google Performance екипа ни.

Вики търси своето ново призвание и се потапя в света на дигиталния маркетинг непосредствено след като прекратява развитието си като състезател по лека атлетика в дисциплината бягане с препятствия. Родом е от Пловдив, израства в голямо семейство, а на пистата е още по-голямо, вече спортно семейство – това допринася много бързо да се почувства в свои води и в нашето дигитално такова. Споделя, че именно отборният дух на Xplora привлича вниманието ѝ и я стимулира да направи първите си крачки към нас.

Дългогодишният ѝ опит като състезател е изградил у нея дисциплина, упоритост и мотивация – качества, които забелязахме още при първата ни среща.

Ако трябва да определим Вики като емоция, то това ще бъде радост. На лицето ѝ винаги има широка усмивка, която те изпълва с настроение. Естествена и непринудена, тя пристъпва прага на Xplora плахо и нерешително, но с огромно желание да се изгради като професионалист в сферата на дигиталния маркетинг и да черпи опит от най-добрите. С радост открива, че тук хората, освен интелигентни, са и изключително забавни и отзивчиви. Други общи черти, които намира в колегите си, са сарказмът, изпипан до съвършенство, виното, сладкото и любовта към природата.

Признава, че е много чувствителна и емоционална. Държи на честността и мрази лъжата. Разговорлива е, но е по-добър слушател. Въпреки препятствията и трудностите, през които е преминала по пътя си дотук, тя не спира да вярва, че надежда винаги има. Споделяме ти един от любимите ѝ цитати – ,,Винаги ще има още една възможност, още едно приятелство, още една любов, една нова сила. След всеки край има ново начало.”. А новото начало за нея е Xplora.