Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

Digital и лично с нашите superHUMAN стажанти – Ивана

  1. Разкажи ни малко за себе си?

Аз съм Ивана и често ще ме видите засмяна ????. Идвам от малък град, но съм с големи мечти и амбиции за живота. Изучавам специалност “Реклама” в Нов български университет и тази година ми предстои дипломиране. Вълнувам се изключително много и започвам да планирам нещата, които ми предстоят, след като завърша.

  1. Защо избра да се занимаваш с маркетинг?

Не знам дали аз открих маркетинга, или той откри мен още във втори курс. Когато започнахме да изучаваме тънкостите на маркетинга, ми беше много интересно да разбера какво е пазарното поведение на потребителите, различните видове проучвания и как биха могли да са ми от полза за в бъдеще. Впечатли ме дълбочината и променливостта на тази материя и колко различни начини има да достигнем потребителите.

  1. С какво те спечели Xplora?

Когато разбрах за Xplora, си направих собствен рисърч в социалните им мрежи. Видях голяма част от яките им проекти и работния им колектив и си казах: “Ехааа, доста яко!”. Xplora носи определен вид енергия, която те зарежда и те вдъхновява да постигаш много и да искаш още и още. 

  1. Как премина стажът?

Стажът беше едно от най-вълнуващите ми приключения. Да, точно приключение си беше, защото се втурнах с такъв трепет и желание, че преди първия ми ден не можех да спя цяла нощ, също както преди вълнуващо пътешествие. И така с най-добрата менторка – Рая, си направихме двумесечно приключение в света на дигиталния маркетинг. Всеки ден бяхме на различна вълна, а аз нямах търпение да дойде нов ден, за да науча нещо ново и вълнуващо.

  1. Кое ти беше най-интересно?

Най-интересно ми беше таргетирането на потребителите и колко различни формати на дигитална реклама предлагат платформите. Също интересно ми беше проследяването на резултатите и това кога една кампания става успешна.

  1. Най-трудните ти моменти – кои бяха?

Аз съм човек, който се старае да е безгрешен, а когато допусна грешка, искам възможно най-бързо тя да бъде поправена и да се науча да не я допускам отново. Може би в началото, когато бях най-плаха и правех грешки, ми беше най-трудно, но затова сме хора – да се учим от грешките си.

  1. Какво те вдъхнови най-много през този период?

Хората, които ме заобикаляха, бяха вдъхновението за мен. Досега не бях срещала толкова сплотен екип, който винаги е насреща, и самото усещане, че съм част от този екип, ме прави искрено щастлива!

  1. Сподели ни нещо, което винаги ще запомниш от нас.

“Защото преди всичко сме human, след това digital!”. От екипа научих много, но едно нещо ще запомня завинаги, а именно, че преди всичко сме хора. 

  1. Как се чувстваш сега като официална част от екипа?

Емоцията е несравнима. Щастлива съм да бъда част от екипа! Продължавам да научавам нови неща всеки ден и с риск да прозвучи банално – най-доброто предстои!