Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

Digital и лично с нашите superHUMAN стажанти – Маги

  1. Разкажи ни малко за себе си?

Казвам се Маргарита, но всички ме наричат Маги. Наскоро навърших 24 години и съм от София. Завършила съм бакалавър “Международни икономически отношения”, както и магистратура по дигитален маркетинг. В свободното си време обичам да пътувам и да се разхождам сред природата. Привличат ме неутъпканите пътеки и 360-градусовите гледки.

  1. Защо избра да се занимаваш с маркетинг?

По време на бакалавърската ми степен в мен се запали пламъчето към традиционния маркетинг. След това дойде моментът да взема важното решение в каква насока ще се развивам. Без колебания се насочих към дигиталния маркетинг с идеята да продължа кариерното си израстване в тази област.

  1. С какво те спечели Xplora?

Отговорът е лесен! С тяхното отношение към служителите и клиентите! Екипът веднага те предразполага да се почувстваш на своето място и да усетиш уюта на работната среда. Xplora успя да ме спечели, защото е агенция, различна и уникална сама по себе си. Чувството, все едно си у дома, е това, което ме привлече да остана.

  1. Как премина стажът?

Стажът надхвърли очакванията ми. Натрупах много нови знания. Благодарение на него придобих увереност, реалистична представа за работата и се мотивирах още повече, че това е моето призвание. Имаше и много забавни моменти – с ментор като Дани може ли другояче?!

  1. Кое ти беше най-интересно?

Най-интересно ми беше това, че почти мигновено знанията, които си придобил, се прилагат на практика, и то при реални клиенти. Също така начинът, по който моите колеги се справят и приоритизират задачите си в рамките на съответните срокове, ме амбицира, че и аз мога да съм superHUMAN.

  1. Най-трудните ти моменти – кои бяха?

Отначало ми беше трудно да успея да подредя теоретичните знания, придобити в университета, и да ги приложа на практика по време на стажа. В допълнение на това приоритизирането на задачи и интензитетът на трупане на нови знания също не ми беше лесно.

  1. Какво те вдъхнови най-много през този период?

Със сигурност подкрепата на останалите и най-вече на Дани. Дава ти спокойствие това, че не си сам и че винаги има някого, който да ти подаде ръка. 

  1. Сподели ни нещо, което винаги ще запомниш от нас.

Отношението, позитивизмът и вниманието, което ми отделяше всеки един член на Xplora. Това, че в агенцията те мотивират да бъдеш себе си, да преоткриваш силните си страни, които да развиваш, и да бъдеш продуктивен.

  1. Как се чувстваш сега като официална част от екипа?

Амбицирана, обнадеждена и готова да приложа новопридобитите знания и да  подпомогна за общото благо на агенцията. Нямам търпение да науча кои са новите ни клиенти, които ще правим успешни.