Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

Digital и лично с нашите superHUMAN стажанти – Теди

  1. Разкажи ни малко за себе си? 

Аз съм Теди. На 25. Обичам да пътувам, да ходя на театър и да прекарвам време с любими хора. Зимата би ме зарадвала покана за ски уикенд в планината.

  1. Защо избра да се занимаваш с маркетинг?

Когато следвах МИО в УНСС, най-любопитни и интересни ми бяха лекциите обвързани с Маркетинг. После съвсем естествено и осъзнато записах Маркетинг Мениджмънт в НБУ.

  1. С какво те спечели Xplora? 

С ХОРАТА. Никога не съм предполагала, че непознати хора ще ме спечелят за толкова кратко време. Почувствах се част от тях. Впечатлиха ме с това колко големи професионалисти са и в същото време как работният процес минава през усмивка и добро настроение.

  1. Как премина стажът?

Стажът премина бързо. Не усетих как минаха два месеца. Научих много неща за този период и имам още много, много да уча.

  1. Кое ти беше най-интересно?

Много неща са ми интересни. Инструментите и каналите на Google са доста разнообразни и е голямо предизвикателство за мен да работя с тях. Най – интересни ми бяха различните похвати за таргетиране на потребителите и съставянето на различни видове аудитории.

  1. Най-трудните ти моменти – кои бяха?

Не мога да кажа, че съм имала трудни моменти. Когато ми беше трудно, екипът ми вдъхваше кураж и подкрепа. Всеки един от тях ми съдействаше и  показваше  методи, с които да се справя в трудните ситуации.

  1. Какво те вдъхнови най-много през този период?

Атмосферата в Xplora – да ходиш с удоволствие на работа е супер ценно и важно за мен, а тук се чувствам точно по този начин.

  1. Сподели ни нещо, което винаги ще запомниш от нас.

Че колкото и трудно да изглежда всичко, с усмивка, добро настроение и позитивна нагласа всичко рано или късно се подрежда.

  1. Как се чувстваш сега като официална част от екипа? 

Изключително щастлива и благодарна. Радвам се, че ще имам възможност да съм част от този страхотен екип и да развивам потенциала и уменията си.