Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

За процесите, детайлите и морето с Нели

Днес ще те запознаем с Нелина – новото попълнение в Social Media Performance екипа на Xplora. Въпреки каменистия старт в сферата на маркетинга, продължава да харесва динамиката в това поприще.

Някъде между всичките анализи, които превърта в ума си, намира време за хубави книги и разходки с приятели край морето. Израснала е с шума на вълните. Влюбена в безкрайния син простор, който ѝ носи чувство за свобода. Обича да съзерцава хоризонта и да се смее шумно. Убедена е до мозъка на костите си, че светът е оцелял, защото се е смял.

Въпреки авантюристичната нагласа, тя се отличава със силно изразено процесно-ориентирано мислене. Притежава опит в разработването на обучения в ИТ сферата и дигиталния маркетинг, създаването и оптимизирането на дигитална реклама за e-commerce магазини и в консултирането на бизнеси относно техните дигитални активи.

Възпитаник е на Висшето училище по застраховане и финанси със специалност Мениджмънт, маркетинг и дигитален бизнес. Държи на примери от реалната работна среда и бизнеса.

Обича да анализира задълбочено и да навлиза в детайли. Намира за важен модела, преди да бъде дадено конкретно предложение, всеки сам да отговори на въпросите “Защо?” и “Как това ще подобри ситуацията?“.

Проявява силен интерес към управлението на финанси, организационното поведение и психологията.

Вярва упорито в промяната и това, че понякога тя може да бъде емоционално трудна, но е необходима, за да се реализира растеж. Подкрепя израза, гласящ че зоната на комфорт може да ни убие.

Нели смята, че да се наслаждаваш на пътя е есенциално важно, тъй като това, което притежаваме е моментът. Според нея най-ценният и скъп ресурс е времето. И искрената усмивка, която можем да предизвикаме в отсрещния човек.

Намира Xplora за изключително вдъхновяващо приключение, което може да се случи на един млад човек, тъй като освен изграждането му като професионалист, Xplora допринася и за усъвършенстването му като личност.