Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

Когато пускането на кампании в петък и екстремният живот на две колела не те притесняват.

Представяме ти Николай. Той е израснал в долината на розите – град Казанлък, и много харесва това кътче от България. Сърцето му обаче го отвежда в столицата. Там той решава да даде шанс на влечението си по дигиталния маркетинг. Учи магистър и малко след това започва своя първи стаж. Издига се до старши специалист, но все още нещо му липсва. Не след дълго си спомня, че е чувал за Xplora и знае малко за компанията именно от един от нейните основатели. Хората са казали „Никога няма да имате втори шанс да направите първо впечатление“, а неговото първо впечатление е било повече от добро. След като става част от семейството на Xplora, това негово впечатление не само се потвърждава, но и надминава очакванията му.

Ники обожава моторните спортове и планината и именно оттам се ражда неговата страст (след маркетинга, разбира се) – ендуро моторите. През всяка свободна минута той е на две колела или пък често си представя, че е. Смята себе си за амбициозен както в професионален, така и в личен план. Иска винаги да учи всякакви нови неща и да бъде по-добър във всяко начинание и с всеки следващ ден. Успява да живее със самия себе си, защото е позитивна личност, въпреки високата самокритичност.

Въпреки скорошното му постъпване в Xplora, той вече е убеден, че ще открие не само колеги, задачи и отговорности, а също така и много знания, много усмивки, много стойностни хора… и приятели. Мечтае някой ден всички в Xplora да са рокери и да карат към залеза.