Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

Там, където creative-ът среща performance-а

Кристин започва кариерата си в дигиталния маркетинг след Facebook пост, който пуска до своите приятели в мрежата. Афектирана след поредното интервю, в което се оказва, че липсата на опит е казус и няма как да ѝ се доверят, тя взема съдбата в свои ръце и пише предложение, на което трудно може някой да откаже. Обръщайки се към близки и познати, тя предлага безплатно услугите си, за да може след това да ползва изготвените материали като кейс стъдита. Не чака дълго и сред получените запитвания получава едно, малко по-специално – директно предложение за работа. Предложението я води в кабинета на една от най-успешните дами, занимаващи се с женско развитие в България, която се явява и първото стъпало на Кристин по кариерната пътека.

Започнала като копирайтър на постове за социални мрежи, минала през performance кампании, последвани от цялостни маркетинг стратегии, в крайна сметка тя стига до „най-нейното си“, както се изразява самата тя – бизнес развитието. Преминаването от маркетинг към бизнес развитие изобщо не е неочаквано – още в студентските си години Криси попада на специалност, която завинаги печели сърцето ѝ – дизайн мисленето. Споделя, че емпатията, с която се разглеждат човешките проблеми и комбинативното мислене, използвано за вземане на работещи решения в методологията, е подход, който бележи работата ѝ и до днес. Именно тези ценности вижда и припознава в идеологията на Xplora, което я кара да се чувства част от агенцията на едно по-дълбоко ниво.

Освен от маркетинг, бизнес развитие и дизайн мислене, Криси се интересува също от финанси, личностно развитие, бохо интериор, таро, женска енергия, духовни практики, хюман дизайн, книги и астрология. Обича капучинени съботи с приятели, настолни игри и пъзели като истински фен на slow living-а.