Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

Сиси – момичето, което обича живота, хората и случайностите

Днес ще те запознаем със Сиси – нашия нов Web Master. На пръв поглед е срамежлива, но веднъж започне ли да усеща, че е на правилното място и сред страхотни хора, показва силното си чувство за хумор и истинската си същност. Твърди, че годините ѝ, прекарани в решаване на математически уравнения и изборът да продължи пътя си в сферата на дизайна, я правят перфектния баланс между креативност и логика.

Още от малка има страст към създаването на уеб сайтове – едва на 12 прави първия си форум за любители на компютърните игри.

Попада в Xplora съвсем случайно. Eдин ден се събужда с решението, че иска да е в среда, която ще я мотивира, ще се развива и ще ѝ даде ценен опит. В същия ден попада и на стажантската програма и след няколко дни започва стажа си. Както тя казва – най-доброто решение някога!

Обича да помага на хората и е винаги насреща, ако някой дойде с казус за разрешаване. За нея семейството е безценно и при всяка отдадена възможност прекарва уикендите в родния си град – Казанлък. Това е мястото, което винаги ще носи в сърцето си, където и да я отнесе животът.

Старае се винаги да остава позитивна и усмихната и според нея животът е изпълнен с прекалено много хубави неща, за да не го оценяваме максимално.