Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

За осъзнатия път обратно към родината

Запознай се с Ралица – момичето, което избра да се завърне в родината след повече от 9 години, прекарани в Англия. Тя споделя, че реалното завръщане за нея е там, където човек усеща, че е у дома. А за нея дом и преди, и сега се оказва България.

Завършва бакалавърската си степен по “Бизнес мениджмънт и Маркетинг” в University of Greenwich, Лондон. Оттогава работи в сферата на маркетинга, като по-голямата част от професионалното си развитие прекарва, работейки за един от световните лидери за бизнес събития. Това ѝ дава възможност да комбинира своето професионално развитие и страстта си към пътуването, посещавайки редица дестинации като Колумбия, Панама, Сингапур, Тайланд и други.

Въпреки това Рали никога не се е съмнявала, че един ден ще се прибере, за да приложи всичко научено тук в родината и се надява да бъде пример и за много други млади българи по света. Този момент за нея настъпва преди 2 години, когато в нея назрява идеята да си даде шанс именно тук, в България, а отскоро и в Xplora, където вярва, че ще намери и своя нов „дом“ и „семейство“.

През свободното си време обича да пътува и да преоткрива различни местности в България, като запазва страстта си да посещава и далечни дестинации, където опознава разнообразни култури, светоглед и поглед към живота. Това ѝ помага да се усеща космополитен гражданин на света, който постоянно надгражда своя житейски опит.