Социални мрежи

Дигиталният маркетинг в социалните мрежи е задължителен за почти всички компании и брандове. Защо? Защото те фигурират в ежедневието на хората и редовно голяма част от потребителските им пътеки преминават именно оттам. В тези платформи потребителите оставят множество сигнали и тук те могат да бъдат достигнати много по-често от всеки друг канал, и то с релевантно съдържание, съобразено с фазата им в отношенията с дадена компания или бранд.

Различните социални мрежи имат свои специфики като видове постижими маркетинг цели, потребители и потребление, тип взаимодействия, видове съдържание, рекламни формати. В Xplora имаме огромен опит в постигането на значими за клиентите ни маркетинг цели в социалните мрежи - както в масови такива като Facebook, YouTube и Instagram, така и в по-нишови като LinkedIn, TikTok, Twitter (X) и други.

Текущи проекта

Текущи клиенти

Професионалисти

% human

Facebook 1

Facebook

Facebook e най-голямата социална мрежа, която може да ти предложи достигане, ангажиране, конвертиране и изграждане на лоялност сред таргет аудиторията на бранда ти. Алгоритъмът ѝ е така настроен, че да приоритизира комуникация, която създава смислени разговори и общност чрез профила на компанията. Не знаеш как да го направиш? Ние ще ти помогнем.

instagram

Instagram e платформата, която залага на визуалното съдържание чрез снимките и видеата, които потребителите качват в нея. Stories, IGTV, Reels, live видеа – опциите са много и всяка една от тях предлага възможности да създаване на завладяваща комуникация с аудиторията. Не знаеш коя да избереш? Ние ще ти помогнем.
Instagram
LinkeIn

Linkedin

LinkedIn е много повече от място, в което потребителите създават своето резюме и успяват да намерят нова работа. Той е най-голямата професионална социална мрежа, в която брандовете могат да споделят знания с експерти от сферата и да градят доверие в тях. Искаш да се възползваш от възможностите на LinkedIn? Ние ще ти помогнем.

Twitter (X)

Twitter (X) e социалната платформа, в която вашият бранд може да се включи в дискусия за най-новите теми от деня. В тази мрежа брандовете разчитат на 280 знака, с които да предадат посланието си по възможно най-ясен и духовит начин. Не си сигурен как да го постигнеш? Ние ще ти помогнем.

Twitter 1
TikTok

TikTok

TikTok e социалната мрежа, която революционира видео съдържанието, като постави фокус върху забавното такова, превръщащо обикновените потребители в истински таланти. Песни, танци, скечове, шеги – в TikTok има всичко и се търси от аудиторията по много. Как да ги използваш? Ние ще ти покажем.

Дуруги социални мрежи

Quora e Q&A базирана платформа, в която на месечна база милиони хора по света задават въпроси и получават отговори на тях, обменят знания и правят проучвания. Според статистика, представена от платформата, тя се посещава от над 300 милиона човека всеки месец. Страните с най-голямо потребление на Quora са САЩ, Индия,Обединеното кралство и Канада. Постигаме отлични резултати за наши В2В и ИТ клиенти чрез реклама в Quora.

 

Pinterest от своя страна е най-голямата платформа за вдъхновение и идеи с над 350 милиона активни потребители месечно. От Facebook (Meta) се опитаха да направят подобна своя платформа и тя не беше успешна. В Pinterest постигаме отлични резултати за клиенти в сектори, в които визуалното съдържание, класирано според напредналия алгоритъм, както и детайлните сигнали за конкретните нужди на потребителя са ключови.

социални мрежи