Facebook

Facebook e най-голямата социална мрежа, която може да ти предложи достигане, ангажиране, конвертиране и изграждане на лоялност сред таргет аудиторията на бранда ти. Алгоритъмът ѝ е така настроен, че да приоритизира комуникация, която създава смислени разговори и общност чрез профила на компанията. Не знаеш как да го направиш? Ние ще ти помогнем.

Текущи проекта

Текущи клиенти

Професионалисти

% human

цели можете да постигате във Facebook кампании 1

Стратегия и кампании във Facebook

Както знаем Facebook се превърна в основна част от дигиталната маркетингова комуникация на почти всеки бранд. Рекламирането във Facebook е широко достъпно, открива редица възможности пред бизнеса и можем да кажем, че се предлага на добра цена т.е. почти всеки може да си го позволи – от кварталния магазин за цветя до мултимилионни компании с богата история и традиции.

Съдържание във Facebook

Бранд съдържанието във Facebook е основна точка на контакт между компанията и потенциалния ѝ таргет в рамките на потребителската пътека. За потребителите е навик да скролват през публикациите в социалната мрежа и да консумират нова информация на различни теми – нерядко засягащи конкретни марки и техните продукти и услуги.
ЦЕЛИ МОЖЕШ ДА ПОСТИГНЕШ ЧРЕЗ СЪДЪРЖАНИЕ ВЪВ FACEBOOK
Facebook 1

Управление на реклама във Facebook

Facebook е най-голямата социална мрежа с повече от 2.7 милиарда потребители месечно в света. Facebook app е едно от най-популярите мобилни приложения както в Play store, така и в Аpp store.

Управление и модерация на Facebook страници

Бизнес страницата на един бранд e ключова точка на контакт между него и потенциалния му таргет. Тя е мястото, на което аудиторията често черпи нова информация, търси отговори на своите въпроси или споделя мнение.
ОПИТ ИМАМЕ В УПРАВЛЕНИЕТО НА СТРАНИЦИ 1