Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

Когато вярваш, че всичко най-хубаво тепърва предстои и попаднеш в Xplora

Днес ще те запознаем с Христо, новото попълнение в Google Performance екипа ни. Той описва себе си като човек на света. Животът му преминава през различни градове в България, а от 2015 г. живее по различно време в Лондон, Глазгоу и Единбург. Казва, че най-доброто решение, което взима по време на пандемията, е да се прибере у дома и да се отдаде на курсове по дигитален маркетинг.

Дълго време избира къде точно да започне стаж, като първо се спира на Xplora. Привлечен от хората, които работят тук, споделя с нас, че отношението на екипа е надминало и най-смелите му очаквания. Не се страхува да прави радикални промени в живота си, които биха довели до нещо по-добро. Казва, че не съжалява за нищо и винаги гледа само напред. Христо вярва, че всеки може да направи грешки, но никога не трябва да ги повтаря.

Според него адаптацията е качеството, което всеки човек трябва да притежава в днешно време. Най-големият му добродетел е състрадателността и би помогнал, на когото и да е при всяка възможност. А нещата, които обича извън работата, са спорта, изгревите, залезите, морето, морето, морето…

Завършваме с нещо, което Христо обича да повтаря винаги: “Всичко най-хубаво тепърва предстои!”.