Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

Digital и лично с нашите superHUMAN стажанти – Емили

  1. Разкажи ни малко за себе си? 

Казвам се Емили Александрова, на 21 години от София. В момента съм трета година бакалавър „Реклама“ в Нов български университет. Усмихнат човек съм, зареден с положителни емоции, които се стремя да предавам на хората около мен. Смело мога да кажа, че обичам импулсивните пътешествия, разходките вечер и да прекарвам свободното си време с добра компания. 

  1. Защо избра да се занимаваш с маркетинг?

Исках да се развивам в сферата на комуникациите. Търсих да бъде нещо иновативно и интригуващо… и така записах специалност „Реклама“. След 3 години обучение вече имах желание да си намеря работа по специалността. Избрах да се за занимавам с дигитален маркетинг, защото  е модерно, непрекъснато навлизат нови предложения и възможности, социалните платформи претърпяват промени спрямо потребителските нужди и околната среда. Или просто, както казват всички: „Там е бъдещето“. ????

  1. С какво те спечели Xplora?

Агенцията ме спечели с няколко много важни неща – добро отношение, организиран начин на работа и разбира се, съчетание между работа и забавление.

  1. Как премина стажът?

Това беше едно много вълнуващо приключение. Научавах всеки ден нови и нови неща. И времето минаваше изключително бързо. Трябва да си призная, че през неделите се вълнувах, че ще започва седмицата, и знаех, че предстоят нови проекти и задачи. Атмосферата в агенцията беше изключителна. 

  1. Кое ти беше най-интересно?

Най-интересното за мен беше, когато създавах аудитории. Обичах да си правя проучвания, които ми помагаха да открия правилните потребители. Също вълнуващи бяха моментите, когато трябва да създам нова кампания и да мисля какви формати да използвам и съответно подходящите визуализации. 
Няма как да не спомена и моментите, когато идва време за обяд и всички се съберем – от толкова много смях и разговори не остава време за ядeне. ????

  1. Най-трудните ти моменти – кои бяха?

Не бих казала, че е имало трудни моменти, защото екипът винаги е бил на разположение, когато имаш въпрос. Но може би това са някои от крайните дни, в които имаме все повече отговорности и проекти. 

  1. Какво те вдъхнови най-много през този период?

Времето, прекарано там, ме вдъхнови да стана по-отговорен човек и започнах да развивам качествата, които притежавам.

  1. Сподели ни нещо, което винаги ще запомниш.

Най-важното нещо, което ще помня, е ОТНОШЕНИЕТО. Харесва ми начина на комуникация между екипи и колеги. Харесва ми, че има на кого да разчиташ и винаги ще намериш подкрепа от останалите.

  1. Как се чувстваш сега, година по-късно, официална част от екипа? 

Чувствам се отлично, защото обичам работата си и я върша с удоволствие. Вълнувам се за всеки нов проект, а времето, прекарано в агенцията, минава неусетно.