Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

Digital и лично с нашите superHUMAN стажанти – Злати

  1. Разкажи ни малко за себе си? 

Казвам се Злати и съм на 21 години от Стара Загора. В момента изучавам специалност “Стопанско управление” в Софийски университет. В свободното си време обичам да играя баскетбол, да бъда с приятели, гледам сериали в Netflix и чета книги.

  1. Защо избра да се занимаваш с маркетинг?

Всичко започна след първата ми година в университета, когато осъзнах, че трябва да разбера с какво искам да се занимавам в бъдеще. Започнах с гледане на много видеа в YouTube и така след известно време попаднах на реклама на SoftUni, която предлагаше цялостна програма по дигитален маркетинг. Реших да се запиша и още след първата лекция разбрах, че съм намерил моето призвание.

  1. С какво те спечели Xplora?

Xplora ме спечели още в началото на моето обучение в SoftUni, където лектор беше Жоро Малчев. Начинът, по който подхождаше и представяше материала, беше завладяващ и обяснен на човешки език. Това също се отнася и за хората от агенцията и невероятната атмосфера, която се е изградила с времето!

  1. Как премина стажът?

Стажът премина НЕВЕРОЯТНО! Наситен с много информация, която помогна в изграждането на правилните работни навици и подходи, за което съм много благодарен на всички, които взеха участие в обучението. От друга страна, беше забавен, приятен и изпълнен с много нови запознанства.

  1. Кое ти беше най-интересно?

Възможността да работиш по истински проекти и техните бизнеси. Докосването до реални данни, процеси и проблеми. Това ми позволи по-бързо да навляза в работния процес. Лично аз много се вдъхновявам от хора, които знаят и могат повече от мен, и обичам да ги наблюдавам и да попивам нови знания от тях.

  1. Най-трудните ти моменти – кои бяха?

Най-трудно ми беше през първите две седмици, докато свикна с темповете и изискванията по време на работния процес, които трябваше да покрия. По-късно отново имах такива моменти, но те бяха по-скоро надграждане на вече изградени умения. Но с помощта на невероятните колеги преминах успешно през всяка една трудност.

  1. Какво те вдъхнови най-много през този период?

През дадения период най-много ме вдъхновяваше постигането на моята цел – да стана много добър маркетолог. Периодът беше труден, но подкрепата и похвалите, които получавах от всеки член на екипа, ми позволиха да не се отказвам.

  1. Сподели ни нещо, което винаги ще запомниш.

Нещото, което винаги ще запомня и ще свързвам с Xplora, е правилното отношение и superHUMAN подходът. Това са нещата, които силно ценя и винаги търся в една фирма. Забелязах, че винаги има на кого да разчиташ и кой да ти помогне независимо колко е голям казусът ти. Толкова много е имплементирано в агенцията, че сам искаш да се превърнеш в човек, който помага на другите, а те да могат да разчитат на теб.

  1. Как се чувстваш сега, година по-късно, официална част от екипа? 

Чувствам се СТРАХОТНО! Вече съм по-уверен и сигурен в работата си. Научих изключително много нови неща, които са теоретично и практически насочени. Продължавам всеки ден да научавам по нещо ново, което прави работата още по-интересна. Нямам търпение да работя по нови и предизвикателни проекти.