Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

Digital и лично с нашите superHUMAN стажанти – Пламена

  1. Разкажи ни малко за себе си? 

Казвам се Пламена и в момента съм студентка 4-и курс специалност “Маркетинг”, като имам и втора допълнителна специалност – “Връзки с обществеността”. Най-близките ми приятели и семейство ме наричат Пами и няма да се разсърдя и на другите, ако ми казват така. Любител съм на вкусната храна, на дългите разговори с приятели и слънчевите разходки.

  1. Защо избра да се занимаваш с маркетинг?

Когато реших да уча маркетинг, представата ми за това какво всъщност е той беше доста по-бегла от това, което знам сега. Въпреки това, динамичността на професията, разнообразието в дейностите и потенциалната възможност за развитие и успех, ме вдъхновиха да се впусна в тази материя. 

  1. С какво те спечели Xplora?

Следях присъствието на Xplora в социалните мрежи и тайно се надявах някога, когато имам повече опит и знания, да стана част от екипа. Отстрани всичко изглеждаше повече от страхотно, а всъщност се оказа дори перфектно. Очаквах работата да ми хареса, но това, което ме остави без думи, са хората. Може би не изразявам често това, което мисля, но съм истинска щастливка, че съм част от толкова мотивирани, позитивни и добри хора. С това ме спечели Xplora – с голямото сърце и душа на всички замесени.

  1. Как премина стажът?

Стажът премина много добре. Само за първите 2 седмици бях научила повече неща, отколкото можех да си представя. Новите знания не спираха всеки ден и до ден днешен е така, което е страхотно. Впечатли ме колко внимателни и отдадени са всички, как винаги са готови да ти помогнат и те карат да се чувстваш част от цялото.

  1. Кое ти беше най-интересно?

Най-интересно ми беше това да видя какъв е цялостният процес и съответно как аз мога да допринеса за крайното представяне на даден продукт, идея или кампания. Интересни ми бяха, и все още са, срещите с екипите, работата по различни брандове и спецификите на всеки един от тях.

  1. Най-трудните ти моменти – кои бяха?

Най-трудните моменти бяха тези, в които трябва да направя нещо за първи път и не се чувствам сигурна в себе си. Обичам да съм добра, в това, с което се занимавам, за което обаче се изисква много труд и трупане на знания и опит.

  1. Какво те вдъхнови най-много през този период?

Вдъхнови ме и продължава да ме вдъхновява позитивизмът на хората около мен, техният хъс за успех и желание да си помагат един на друг.

  1. Сподели ни нещо, което винаги ще запомниш от нас.

Ще запомня, че трудните моменти отминават и е много важно да ценим хората около нас и да се наслаждаваме на живота, защото той може да бъде много хубав.

  1. Как се чувстваш сега като официална част от екипа? 

Чувствам се щастлива, чувствам се на мястото си и колкото и банално да звучи не искам тази приказка да свършва. 🙂