Ексклузивно съдържание за Google Analytics 4

superHUMAN Блог

DIGITAL И ЛИЧНО С НАШИТЕ SUPERHUMAN СТАЖАНТИ – Сисо

  1. Разкажи ни малко за себе си?

Казвам се Силвиян или накратко просто – Сисо. Завърших бакалавър по маркетинг в УНСС, но знанията си в областта по-скоро натрупах от курсове извън университета. Обичам да пътувам, морето и дийп шит разговорите на по бира. Отворен съм за всякакви приключения, нужно е само някой да каже: “Правим ли го?”. 

  1. Защо избра да се занимаваш с маркетинг?

Случи се напълно случайно. Трябваше да избера какво искам да уча и след немного дълги размисли реших да пробвам с маркетинг, което беше доооста далеч от това, което учех в гимназията. Малко след като започнах обучението си, разбрах, че само с унивеситет няма как да станат нещата и започнах да се интересувам какво се случва покрай мен. Влязох в доброволческа организация и успях да се докосна донякъде до реалната среда и осъзнах, че дигиталният маркетинг ми харесва. И както казват – “и всичко друго е история”.

  1. С какво те спечели Xplora?

В първите ми стъпки в дигиталния маркетинг и преди още да си помисля, че мога да дойда в Xplora, само бях чувал за Георги Малчев. Случи се така, че присъствах на едно събитие, на което той беше лектор. Една от задачите на това събитие беше да се представим и да “продадем” своите знания и умения точно пред него. Допреди този момент имах голям успех с това и си мислех, че го правя доста добре. Тук идва и кулминационният момент в историята, когато главният герой осъзнава някакви неща и променя своята перспектива. Мина моят, бих нарекъл, “опит” за преставяне, при което Жоро ме погледна в очите и ми каза надве-натри, за което много му благодаря, как стоят нещата реално и колко още неща трябва да науча, не само в личен, но и професионален аспект. Това беше ритникът, който ми трябваше, за да започна да се развивам. На същото събитие успях и да разговарям с него и ме спечели с човешкото си отношение и страстта, с която говореше за това, което прави. След като дойдох и на първото си интервю, отношението и професионализмът се потвърдиха и от останалите хора от екипа.

  1. Как премина стажът?

Като за начало това, че точно Дени беше моят ментор, е най-хубавото нещо, което можеше да ми се случи. Той беше безкрайно внимателен и разбиращ от първата минута, в която започнахме обучението ми, и така още от първия ден се почувствах на правилното място. Във всеки един момент от стажа аз знаех какво се иска от мен, какво трябва да направя и какво да науча и знаех, че каквото и да ме притесни, мога да говоря с Дени и той ще знае как да реагира и какво да ми каже.

  1. Кое ти беше най-интересно?

Не мога да си избера точно едно нещо. Това беше едно изцяло непознато за мен преживяване и се опитвах да грабя от всичко и по много. 

  1. Най-трудните ти моменти – кои бяха?

Най-трудно ми беше да свикна с темпото на работа и да вляза в ритъма на ежедневието. Но тук отново много благодаря на Дени, че успя да направи това навлизане за мен максимално плавно. 

  1. Какво те вдъхнови най-много през този период?

Това, че през тези два месеца се намираш в невероятна среда, обграден си с прекрасни, мотивирани, знаещи и можещи хора. Когато до този момент не си попадал в такава среда, ти действа много шоково на пръв поглед, но и те мотивира да искаш да бъдеш като тях.

  1. Сподели ни нещо, което винаги ще запомниш от нас.

Всичко, колкото и зле да изглежда, може да бъде решено, стига да дадеш правилния сигнал, и то навреме. Също така, че няма нещо, което не можеш да направиш и разпишеш в таблица.

  1. Как се чувстваш сега като официална част от екипа? 

На първо място – горд със себе си, мотивиран и знаещ, че има още много какво да науча и усъвършенствам, но знам, че тук е моето място да го направя.